-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Chokoladeroulade med appelsinsmørcreme
Prøv opskriften på cremet chokoladeroulade lavet på kakao, smør og appelsin.
1 roulade
Ingredienser
- 3 æg
- 100 g sukker
- 2 spsk. kakao
- 4 spsk. kartoffelmel
- 4 spsk. hvedemel
- 1½ tsk. bagepulver
- Fyld:
- 4 past. æggeblommer (2 bægre)
- 200 g flormelis
- 200 g blødt smør
- 2 tsk. revet skal af usprøjtet appelsin
- Pynt:
- 150 g mørk chokolade
- 1 tsk. olie
- 50 g lys chokolade
- evt. friske bær
- Pisk æg og sukker til stabilt skum, det tager 5-7 min. med håndmikseren. Sigt kakao, kartoffelmel, hvedemel og bagepulver i æggemassen, og bland forsigtigt. Bred dejen ud i ca. 1 cm’s tykkelse, og bag kagen ved 200 gr. i 8-10 min.
- Tryk let med en finger. Hvis dejen løfter sig igen, er kagen færdigbagt. Vend kagen ud på bagepapir, der er drysset med sukker. Dæk med et hårdt opvredet viskestykke i nogle minutter, og træk bagepapiret af. Køl kagen helt af.
- Pisk æggeblommer og flormelis hvidt. Tilsæt blødt smør og appelsinskal, og rør cremen igennem. Bred den ud på den færdige kage, og rul kagen sammen ved hjælp af bagepapiret.
- Smelt forsigtigt den mørke chokolade sammen med lidt neutral olie. Læg kagen på en bagerist med papir under, og hæld forsigtigt chokoladen over rouladen. Lad den stivne halvt, og pynt med hakket lys chokolade. Server evt. med lidt friske bær.