-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Dampet laks med krydderurter
Let og lækker aftensmad med laks.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Kogetid: 10 min.
- 2 stk (250-300 g) fersk laks uden skind
- persille
- dild
- timian
- 1-2 gulerødder
- 1 porre
- 1 persillerod
- 1 dl piskefløde
- 1 usprøjtet citron
- salt og peber
- Tilbehør:
- Kartofler eller brød
SÅDAN GØR DU
- Krydr laksen med salt og peber og drys med hakkede krydderurter.
- Pak hvert laksestykke ind i bagepapir og læg dem i en gryde med 1 cm kogende, letsaltet vand. Skru ned for varmen, læg låg på og lad laksen simre ganske svagt i ca. 8 min.
- Skær grønsagerne i tynde strimler og blanchér dem i kogende, letsaltet vand. Hæld dem straks på et dørslag.
- Giv fløden et opkog og tilsæt 1/2 tsk fintrevet citronskal. Smag til med citronsaft, salt og peber og vend grønsagerne i.
- Anret laksen med de citronstuvede grønsager og servér med kartofler eller brød.