-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Fisk og rejer fra Skagen
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 45 min.
- Bage/kogetid: ca. 20 min.
- Ikke fryse-egnede
- Ingredienser:
- 4 store slethvar- eller pighvarfileter (evt. anden fladfisk, 500 g i filet)
- ca. 2 tsk salt
- 300 g kogte rejer med skal (f.eks. Skagensrejer/Nordsørejer eller 150 g pillede rejer)
- 250 g grønne bønner
- 100 g smør (smeltet)
- 1 spsk frisk estragon (hakket)
- ca. 1 kg nye kartofler (skrubbede eller pillede)
- Tilbehør:
- evt. ekstra pil selv-rejer
- Læg fiskefileterne på bagepapir på en bagepladeog krydr med salt. Bag i 6-8 min. ved 200 grader, til fisken er fast hvid.
- Servér den bagte fisk med pillederejer, friskkogte bønner, smeltet smørsmagt til med estragon og nykogte kartofler.
- Giv evt. ekstra rejer til, som man selv kan pille ved bordet.