-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Frisk hjemmelavet citronsorbet
I denne hjemmelavede citronsorbet udnytter vi citronens smag i fulde drag.
Citronsorbet til 4 personer
Ingredienser
- Frisk citronsorbet
- 2 dl vand
- 100 g sukker, gerne rørsukker
- 4 citroner, 3 dl saft i alt
- 1 1/2 pasteuriseret æggehvide, svarer til 1 af de små bægre
- 3 spsk flormelis
- Pynt:
- flødeskum og evt. reven citronskal fra en usprøjtet citron
Sådan laver du citronsorbet
- 1. Kog vand og sukker sammen, til sukkeret er opløst. Afkøl det. Kom citronsaften i. Smag til, den skal være syrlig, men ikke sur.
- 2. Frys massen ca. 2 timer. Pisk æggehviderne stive, og pisk flormelis i til sej marengs. Miks isen igennem på en foodprocessor, og vend marengsen i. Frys igen. Eller frys sorbeten i en ismaskine, her kan du komme marengsen i saften fra starten af indfrysningen.
- 3. Fordel sorbeten i dessertglas eller på tallerkner, og pynt med flødeskum og evt. reven citronskal.