-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Grønærtedip
Servér den smukke dip til rå grønsager, chipseller brød. Prøv f.eks. at pensle rugbrødsskiver med lidt olivenolie, skær dem i stave og rist dem sprøde ved 200 grader i 6-8 min.
(4-6 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Kogetid: 4 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 2 fed hvidløg
- 500 g grønne ærter (frosne)
- 50 g parmesanost (revet)
- 2 spsk olivenolie
- frisk mynte (skyllet)
- citronsaft
- ca. 1 dl yoghurt (eller fromage frais)
- salt og peber
- Giv de pillede hvidløgsfedet opkog, hæld dem på en sigte og gentagmed rent koldt vand 3-4 gange.
- Kog 1 liter vand med 1 tsk salt. Hæld defrosne ærter i gryden og giv dem et opkog. Hæld dem straks i en sigte.
- Hæld ærter oghvidløg i en foodprocessorog kør til mos.Tilsæt parmesan, olie og mynte og kør til passendekonsistens.
- Smag til med citronsaft, salt og peber. Justér konsistensenmed yoghurt.