-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Hjemmelavet Daim
Findes der noget bedre end en bid knasende sprød Daim? Det skulle da lige være en bid knasende sprød HJEMMELAVET Daim... Her får du en skøn opskrift på Daim:
Ca 20 stykker Daim
Total:45 minutter
Ingredienser
- 100 g smør
- 250 g lyst rørsukker
- 50 g lys sirup
- 1 tsk salt
- 75 g mandler
- ca. 300 g mælkechokolade
Sådan laver du hjemmelavet Daim
- Kom smør, sukker, sirup og salt i en gryde. Varm op, og rør massen sammen. Kog massen, til den er gyldenbrun og karamelagtig.
- Blend mandlerne til en grov mandelmel, og vend i karamelmassen. Lad det simre yderligere 3-5 minutter.
- Fordel hurtigt karamellen på et stykke bagepapir, og lad det størkne. Det betyder ikke så meget hvilken form. Læg det evt. i køleskabet.
- Temperer chokoladen.
- Knæk karamellen i ca. 20 stykker, og vend forsigtigt i chokoladen. Afdryp, og lad dem tørre på et stykke bagepapir.
Skøn julekonfekt: 10 skønne opskrifter på juleknas & konfekt
Julens dejligste opskrifter
-
Sådan får du sværen på flæskestegen sprød
-
12 gode tip: Sådan laver du den bedste risengrød
-
5 lækre opskrifter: Sådan laver du nemt hvid gløgg
-
Jødekager: Den bedste opskrift
-
Hjemmelavede klejner: Farmors bedste opskrift
-
Blomsterbergs brunkager
-
Fedtebrød med romglasur
-
Test dig selv: Hvilken julesmåkage er du?
-
Julens varme drikke: Hvid gløgg med lakrids, romtoddy & julekaffe
-
Opskrift på de lækreste julefrikadeller
-
Vaniljekranse fra Den Gamle By
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
-
Sådan finder du gaven til hende, der har alt
PRØV OGSÅ:Hjemmelavet Toffifee
SE OGSÅ:Guide til chokoladetemperering