-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Kålsalat med spejlæg og rød chili
4
Ingredienser
- 2 spsk jordnøddeolie
- 4 tsk sennepsfrø
- 2 tsk stødt spidskommen
- 2 rødløg
- 400 g spidskål el. hvidkål
- 2 tsk gurkemeje
- 6 tomater
- 4 spsk vand
- 1 rød chili
- 2 spsk kokosmel
- 1 lime, saften heraf
- ½ bdt koriander
- 4 spejlæg
- 2 tsk nigellafrø
Sådan gør du
- 1/ Varm olien op på en pande, og tilsæt sennepsfrø og spidskommen – svits krydderierne under omrøring i ca. 1 minut.
- 2/ Skær løg og kål i meget tynde strimler, og tilsæt det sammen med gurkemeje og tomater i små tern. Rør det hele godt sammen, og lad det simre i ca. 3-4 minutter, hvorefter der tilsættes en smule vand.
- 3/ Lad det simre endnu nogle minutter, hvorefter finthakket chili, kokosmel, limesaft og koriander røres i. Smag retten til, og servér den med spejlæg og nigellafrø på toppen.
- [275 kcal pr. portion]