-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Kulhydratfattig kyllingeburger med auberginefritter
Denne burgeropskrift består hovedsageligt af sundt fedt fra avocado, pesto, nødder, olie og protein fra kyllingen. Burgerbollerne er nemme at lave og rigtigt gode til madpakken.
4
Ingredienser
- 8 burgerboller:
- 30 g hasselnødder
- 3 æg
- 100 g Philadelphia light
- 1/2 tsk bagepulver
- 10 g Skallin eller HUSK
- 1/2 tsk salt
- 20 g sesamfrø
- Fyld til ca. 4 personer:
- 600 g kyllingebryst
- 2 avocadoer
- 2 spsk friskhakket persille
- 1 citron, saften herfra
- lidt salt
- 3 tomater
- 1 rødløg
- 1/4 iceberg, eller anden salat
- evt. 1/2 radicchio
- 4 spsk pesto
- Fritter a la aubergine:
- 2 auberginer
- 3 spsk olivenolie
- 1 knsp karry
- salt
- evt. frisk timian
- evt. lidt ketchup, sukkerfri
Sådan gør du
- Rist hasselnødderne på en tør pande, og mal dem til fint mel.
- Del æggeblommer og hvider i to skåle. Pisk hviderne stive. Pisk Philadelphia sammen med æggeblommerne. Tilsæt bagepulver, Skallin og salt hertil, og pisk, indtil alle klumper er væk. Vend forsigtigt æggeblommemassen i hviderne.
- Fordel dejen på en bageplade med bagepapir, så du får 8 klatter – lav god afstand mellem dem. Drys med sesamfrø, og bag dem i ovnen ved 150 grader i 25-35 min.
- Kog kyllingekødet i vand i en gryde ca. 20 min. Når kødet er færdigkogt, plukkes det til strimler.
- Mos avocadoen, og rør den sammen med persille og citronsaft. Smag til med salt.
- Skær tomaterne og rødløgene i skiver. Skyl salaten, og riv bladene i mindre stykker.
- Skær auberginen i både a la kartoffelbådstørrelse. Steg dem i fedtstof med karry, salt og timian.
- Når alle ingredienser er klar samles burgeren: Lav en burger af 2 stykker brød, en “over” og en “under”, salat, kylling, avocadomos, skiver af tomat og pesto. Servér fritter og evt. sukkerfri ketchup til.