-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Kartoffelmad a la Ballen Badehotel
4
Ingredienser
- Løvstikkemayonnaise
- ½ bdt løvstikke fra haven
- 2 pasteuriserede æggeblommer
- 2 dl rapsolie
- 1 tsk eddike
- salt og peber
- 200 g samsøkartofler (tag 3 fra til chips)
- salt og peber
- lidt olivenolie
- citron
- 100 g røget helt (fisk), skåret i små tern.
- 4 vagtelæg
Sådan gør du
- Blancher løvstikken, blend sammen med olien, til den er grøn. Sigt gennem fin sigte, pisk æggeblommer og eddike sammen, tilsæt olie – lidt ad gangen. Smag til med salt og peber.
- Rugbrødscroutoner: Rugbrød skæres i papirtynde skiver og steges sprødt i klaret smør.
- Kog kartoflerne møre i kogende vand. Afkøl og smag til med salt, peber og lidt olivenolie og citron. Halvér dem. Skær de 3 kartofler tyndt på et mandolinjern, og steg dem i olie (120 grader), til de er sprøde og afdryp på fedtsugende papir. Drys med havsalt.
- Kog vagtelæggene i 2 min og 20 sek. Afkøl dem under koldt vand, og pil dem.
- Anret på en stor tallerken (se billedet), og pynt med Østersø Strandsennep (kan erstattes af karse) og frisesalat.