-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Koldhævede speltboller
Her er en opskrift på koldhævede speltboller, der kan blive din nye favorit og måske få plads blandt dine yndlingsopskrifter?
Ingredienser
- Tid: ca. 25 min. plus hæve- og bagetid
- 9 store boller
- 4 dl koldt vand
- 1 dl kærnemælk
- 10 g gær
- ½ spsk. salt
- 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
- 250 g groft speltmel
- ca. 400 g sigtet speltmel
KOLDHÆVEDE SPELTBOLLER - sådan gør du:
- Hæld vandet og kærnemælk i en skål, og opløs gæren heri. Tilsæt salt og olie, og rør groft speltmel i dejen lidt ad gangen. Rør dernæst sigtet speltmel i, og rør godt og længe i dejen – ca. 10 min.
- Det kan anbefales at bruge en røremaskine, men ellers gøres det med håndkraft – det giver gode muskler! Konsistensen skal være som en tyk fast grød, men stadig klistret.
- Stil dejen tildækket til hævning i køleskabet til næste dag.
- Brug en ske dyppet i vand til at fordele dejen i ‘klatter’ på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne tildækket til hævning et lunt sted i ca. 30 min.
- Tænd ovnen på 225 grader. Pensl bollerne med vand, og drys med lidt mel.
- Bag bollerne i ca. 15 min., og afkøl på en bagerist.
Skønne hjemmebagte boller
-
Skønne solskinsboller
-
Cremeboller
-
Luftige teboller med rosiner
-
Chokoladeboller - bagt som brydebrød
-
Lækre boller med nutella & lakrids
-
Wienerbrødsboller med blåbær
-
Hjemmebagte krydderboller
-
Fødselsdagsboller - nem opskrift
-
Boller med chokolade - nem opskrift
-
Boller med kardemomme
-
Boller med fyld og glasur
-
Boller med valnødder