-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Krydret varm æblemost
Det er da så hyggeligt, når køkkenet dufter lidt af jul. Med denne lune æblemost kommer du helt sikkert i julestemning.
10 portioner
Ingredienser
- 3 liter æblemost (ufiltreret æblejuice)
- 1 skefuld sorte kardemommefrø
- 4 hele kanelstænger
- 5 stjerneanis
- 8 stykker muskatblomme
- 2 skefulde frisk stødt ingefær
- 4 skiver citronskal (undgå den hvide del)
- 4 skriver appelsinskal (undgå den hvide del)
- Honning til at opnå den ønskede sødme
Sådan gør du
- Forsøg så vidt muligt kun at bruge hele krydderier af høj kvalitet, som ikke er stødt på forhånd. Hvis du bruger hele kardemommekerner, så stød dem i en morter for at fjerne frøene.
- Rist de tørre krydderier svagt på en stegepande ved middelvarme. Hæld æblemosten ned til blandingen, og lad det koge.
- Tilføj citronskallerne, og lad blandingen koge i mindst 30 minutter. Smag til med honning for at balancere sødmen alt efter det naturlige sukkerindhold i mosten.
- Filtrer mosten og server den med det samme, eller hæld den på flaske for at varme den op på et senere tidspunkt.
- Pynt de skænkede glas med en hel stjerneanis.
