-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Kyllingebryst og rejer med grøn salat
Stegt kyllingebryst og rejer med salat til hører i den grad sommeren til.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 40 min.
- Kogetid: ca. 1 time
- 4 kyllingebryster med skind
- 2 hjertesalater eller anden sprød salat
- ½ agurk
- 1 bundt radiser
- 200 g kogte, pillede rejer
- Misodressing:
- 4 spsk. mørk eller lys miso (japansk pasta, læs mere på Katrines Køkken i dette nummer)
- 2 spsk. riseddike eller friskpresset citronsaft
- 1 spsk. sesamolie
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk. flydende honning
- ca. 1 tsk. soja
- evt. lidt vand
- Drys: frisk koriander eller dild
- Tilbehør: evt. godt brød
- Dup kyllingekødet tørt med køkkenrulle. Brun det i olie på begge sider i en dyb pande. Krydr med salt og peber. Tilsæt lidt vand, læg låg på, og lad kødet dampe færdigt i ca. 20 min., til kødsaften er klar. Skær kyllingebrysterne ud i skiver på tværs af kødfibrene.
- Pisk alle ingredienser sammen til misodressing, og smag til med sojasovs, knust hvidløg og honning. Kom lidt vand i, hvis den er for tyk eller for kraftig i smagen.
- Riv salaten i mindre stykker, og bland med skiver af agurk, radiser og misodressing.
- Anret salaten på fire tallerkner. Fordel kyllingestykkerne på salaten, kom rejer på toppen, og drys med koriander eller dild. Servér evt. med brød.