-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Sprød kyllingeburger
Hvis du er vild med at spise crispy chicken-burger ude i byen, så prøv denne hjemmelavet version! Burgerne smager både sprødt og cremet på samme tid med det simple, men lækre fyld. Få her en nem opskrift på kyllingeburger med pankosprød kyllingefillet og en frisk, blød burrata.
4 personer
Ingredienser
Sprød kylling:
- 4 kyllingebryst
- 200 g pankorasp
- 2 æg
- salt og peber
- 1 spsk provencekrydderi
- 1 dl olie til stegning
Dressing:
- 2 dl cremefraiche
- 3 spsk mayonnaise
- 2 spsk dijonsennep
- salt og peber
Desuden:
- 4 burgerboller
- 1 glas semidried cherrytomater
- 1 burrata
- 1 bundt basilikum
- 2 håndfulde rucola
- Sprød kylling: Flæk kyllingebryster med en skarp kniv. Læg pankorasp i en dyb tallerken, krydr rasp med salt, peber og provencekrydderi, og pisk æggene sammen i en anden dyb tallerken. Dyp kylling i æg og derefter i raspen.
- Opvarm olie på en pande, og steg kyllingen sprød og gylden i 5-6 minutter på hver side ved moderat varme.
- Dressing: Rør cremefraiche sammen med mayonnaise og sennep. Smag til med salt og peber.
- Lun burgerbollerne. Skyl rucola. Skær burrata i stykker. Saml burger med dressing, rucola, tomat, basilikum, burrata og kylling.