
Kyllingelever med parmaskinke
Kalorier 422 kcal
Protein 29 g 27%
Kulhydrat 34 g 36%
Fedt 17 g 37%
Kostfibre 8 g
(1 person)
Ingredienser
- Marinade:
- 1 spsk sojasovs
- ½ spsk. Åblomst multisød eller sukrin
- ½ tsk. frisk ingefær
- 1 tsk. olie
- 80 g kyllingelever
- 10 g tørrede abrikoser
- 40 g parmaskinke
- 40 g svesker uden sten
- træspyd til grill
- 200 g blomkål
- 1 spsk. friske krydderurter
- 5 g smør
- salt og peber
- evt. lidt nye ærter
- Pisk sojasovs, sødemiddel,revet ingefær og olie sammen ien lille skål.
- Skær kyllingeleveren i halvestykker. Fordél marinaden overdem og lad dem marinere i ca.30 min.
- Læg abrikoserne i en lille skålmed koldt vand i ca. 30 min.
- Klip skinken i stykker og viklden omkring hvert stykke lever.
Find flere kalorielette opskrifter i én af - Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »