-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Kyllingelever med parmaskinke
Kalorier 422 kcal
Protein 29 g 27%
Kulhydrat 34 g 36%
Fedt 17 g 37%
Kostfibre 8 g
(1 person)
Ingredienser
- Marinade:
- 1 spsk sojasovs
- ½ spsk. Åblomst multisød eller sukrin
- ½ tsk. frisk ingefær
- 1 tsk. olie
- 80 g kyllingelever
- 10 g tørrede abrikoser
- 40 g parmaskinke
- 40 g svesker uden sten
- træspyd til grill
- 200 g blomkål
- 1 spsk. friske krydderurter
- 5 g smør
- salt og peber
- evt. lidt nye ærter
- Pisk sojasovs, sødemiddel,revet ingefær og olie sammen ien lille skål.
- Skær kyllingeleveren i halvestykker. Fordél marinaden overdem og lad dem marinere i ca.30 min.
- Læg abrikoserne i en lille skålmed koldt vand i ca. 30 min.
- Klip skinken i stykker og viklden omkring hvert stykke lever.
Find flere kalorielette opskrifter i én af - Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »