-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Majstacos med salat af rå majs, friteret fisk og chipotle-mayo
Gå efter små tortillapandekager til denne ret, så du kan lave lækre små tacos, der er til at holde i hånden. Lav de små tacos med friteret fisk, en frisk salat og chipotle-mayo - et sikkert hit hos hele familien.
4 personer
Ingredienser
- 2 majskolber
- 2 tomater
- 1 håndfuld koriander
- 1 lime
- 1 spsk agavesirup
- salt og peber
- 100 g mayonnaise
- 1-2 tsk chipotlepuré
- 400 g filet af hvid fisk
- 75 g hvedemel
- 2 tsk paprika
- 3 dl olie til fritering
- 12 små majstortillas
Sådan gør du:
- Skær majskernerne af kolberne. Skyl tomaterne, og skær dem i tern. Skyl, aftør, og hak koriander groft. Pres saften af limen.
- Bland majskerner med tomater, koriander, halvdelen af limesaften og agavesirup. Smag til med salt og peber. Rør mayonnaise sammen med chipotlepuré og resten af limesaften. Smag til med salt.
- Skær fisken i tykke strimler. Bland mel og paprika, krydr godt med salt og peber, og vend fisken heri.
- Friter derpå fisken i 2-3 minutter, til den er gylden. Tag den op, og lad den dryppe af på køkkenrulle.
- Lun tortillaerne på en tør, varm pande, og spis dem med majssalat, friteret fisk og chipotlemayo.