-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Mørbradgryde med sennepssovs
Denne mørbradgryde er tilberedt med en lys sovs smagt til med vineddike, sennep og kapers, og rundet af med fløde.
Mørbradgryde med sennepssovs til 2 personer
Total:45 minutter
Ingredienser
- 250-300 g svinemørbrad
- 15 g smør eller 1 spsk. olivenolie
- 2 skalotteløg
- 1-2 fed hvidløg
- 2 porrer
- 1 spsk. lys vineddike
- 2 dl bouillon
- 1 dl piskefløde
- evt. majsstivelse eller sovsejævner
- 1-2 spsk. saltede kapers
- 2-3 tsk. dijonsennep
- salt og peber
- Tilbehør:
- hakket persille, kartofler, kartoffelmos, ris, korn
- eller pasta
Sådan laver du mørbradgryde med sennepssovs
- 1. PIL skalotteløg og hvidløg, og hak dem fint. Rens porrerne, og skær dem i skiver på skrå.
- 2. SKÆR den afpudsede mørbrad i skiver, og krydr dem med salt og peber. Brun dem i en dyb pande eller stegegryde med smør eller olie.
- 3. TAG kødet op, og steg skalotteløg og porrer bløde i panden. Tilsæt hvidløg, og steg i 1 min. Tilsæt vineddike, og kog det ind. Tilsæt bouillon, og giv det et
- opkog. Tilsæt fløde, og kog sovsen igennem til passende konsistens. Jævn evt. med majsstivelse eller sovsejævner.
- 4. SKYL de saltede kapers, og dryp dem godt af. Vend dem i sovsen, og smag til med sennep, salt og peber.
- 5. LÆG kødet tilbage i sovsen, og varm retten igennem.
- 6. SERVÉR mørbradgryden med et drys hakket persille og det valgte tilbehør.