Opskrift på bagel med kylling
SPONSORERET indhold

Bagel med kylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En frokostfavorit, der er nem at have med på job.

Af: DDV Foto: Mikkel Adsbøl
24. aug. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
1

Ingredienser

60 g bagel
10 g mayonnaise
1 fed hvidløg
1 tsk sennep
1 tsk tørret barbecuekrydderi
lidt salt
1 tsk olie
60 g tilberedt kylling (kogt eller stegt)
150 g strimlede grønsager: rødløg, icebergsalat, tomater, agurk og syltede agurker.
25 g cheddarost (max 45+).

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    437 Kcal
  • Fedt:
    38 %
  • Protein:
    23 %
  • Kulhydrat:
    39 %

Sådan laver du bagel med kylling:

Flæk og rist bagelen. Smør den ene halvdel med mayonnaise, der er rørt op med presset hvidløg og den anden halvdel med sennep. Rør barbecuekrydderi og lidt salt sammen med olie. Vend kyllingekødet, der er skåret i skiver, heri.

Læg kød, de strimlede grønsager og cheddarosten på bagelen med mayonnaisen. Læg den anden bagel med sennep ovenpå. Pak den herefter i madpakkepapir. Skær den midt over med papiret på, så den holdes sammen.