Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Opskrift på bagel med kylling
Foto: Mikkel Adsbøl Bagel med kylling

Opskrift på bagel med kylling

Bagel med kylling

En frokostfavorit, der er nem at have med på job.

plate 1
printer Print

60 g bagel
10 g mayonnaise
1 fed hvidløg
1 tsk sennep
1 tsk tørret barbecuekrydderi
lidt salt
1 tsk olie
60 g tilberedt kylling (kogt eller stegt)
150 g strimlede grønsager: rødløg, icebergsalat, tomater, agurk og syltede agurker.
25 g cheddarost (max 45+).

Energi pr. person:
437 Kcal
Fedt:
38 %
Protein:
23 %
Kulhydrant:
39 %

Sådan laver du bagel med kylling:

Flæk og rist bagelen. Smør den ene halvdel med mayonnaise, der er rørt op med presset hvidløg og den anden halvdel med sennep. Rør barbecuekrydderi og lidt salt sammen med olie. Vend kyllingekødet, der er skåret i skiver, heri.

Læg kød, de strimlede grønsager og cheddarosten på bagelen med mayonnaisen. Læg den anden bagel med sennep ovenpå. Pak den herefter i madpakkepapir. Skær den midt over med papiret på, så den holdes sammen.

Tip!

Kan alle grønsagerne ikke være i bagelen, serveres de som en sidesalat eventuelt med en dressing eller med lidt citronsaft på.

Kostfibre: 5 g

Se, hvad vi ellers skriver om: Bagel, Madpakke, Sandwich, Amerikansk mad og Frokost