SPONSORERET indhold
Bagt fiskefilet med fennikel
Denne bagte fiskefilet smager himmelsk og er hurtig at lave i en travl hverdag.
2 personer |
Total: 20 min
Ingredienser
4 rødspættefileter
1 fed hvidløg
1 håndfuld bredbladet persille
½ skive lyst brød
½ dl revet parmesan
1 spsk. blødt smør
1 økologisk citron, i skiver
1 tsk. olivenolie
Dressing:
3 spsk. yoghurt naturel, 0,5 %
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. hakket dild
1 spsk. kapers, hakket
Salt og peber
Salat:
1 fennikel
Lidt citronsaft
1 tsk. olivenolie
1 håndfuld dild
Salt
Peber
Næringsindhold
-
Energi pr. person:490 Kcal
-
Fedt:35 %
-
Protein:55 %
-
Kulhydrat:10 %
Sådan gør du:
- Smør et lille ovnfast fad med smør. Rul fiskefileterne sammen, og læg dem i fadet.
- Hak hvidløg og persille fint. Skær skorpen af brødet, og lav krummer af det.
- Bland brødkrummer, persille og hvidløg, og top det på fisken. Top med smør, og krydr med salt.
- Læg citronskiver ved, og bag fisken ved 180 grader i cirka 10 minutter, eller til fisken er tilberedt.
- Dressing: Rør imens yoghurt med lidt dijonsennep, hakket dild, kapers og salt og peber.
- Salat: Snit fenniklen i ultratynde skiver, gerne på et mandolinjern. Vend den med citronsaft, olivenolie, dild, salt og peber. Servér fisken med dressing, fennikelsalat og godt brød.