Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Blåbærkoldskål
Foto: Thomas Hergaard

Blåbærkoldskål - opskrift fra Hjemmet

Blåbærkoldskål

Print

Arbejdstid:
5 min.
Hviletid:
ca. 30 min.
Ikke fryse-egnet
(4 portioner)
250 g blåbær (evt. optøede)
ca. ½ dl sukker
½ liter kærnemælk
½ liter fløde eller sødmælk
2-3 spsk lime- eller citronsaft
Tilbehør: kammerjunkere

  1. Blend blåbær med sukker. Rør kærnemælk og fløde eller mælk i.
  2. Smag til med lime- eller citronsaft og sukker.
  3. Stil blåbærkoldskålen i køleskabet ca. 30 min. og servér den afkølet med kammerjunkere til.
Se, hvad vi ellers skriver om: Koldskål, Dansk mad og Dessert