
SPONSORERET indhold
Blomme crumble med hasselnødder
Denne crumblecake-opskrift stammer fra New Zealand og er noget anderledes, end hvad vi forstår ved denne form for kage.
8 personer
Ingredienser
2 æg
225 g sukker
150 g smeltet smør
1 tsk. vaniljessens eller vaniljesukker
150 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
2 tsk. stødt ingefær
300 g blommer
50 g hasselnøddeflager
2 spsk. sukker, gerne rørsukker
- For en springform, 22 cm. i diameter, med bagepapir.
- Pisk æg og sukker sammen, til det er cremet. Kom smeltet smør og vaniljeessens i. Bland hvedemel, bagepulver og ingefær, og vend det i.
- Halver og udsten blommerne. Skær dem i både. Kom halvdelen af dejen i bageformen, og fordel blommerne over. Fordel resten af dejen over.
- Fordel hasselnødder og rørsukker over kagen. Bag kagen ved 175 gr. på midterste ovnribbe ca. 50-60 min.