Blomme crumble med hasselnødder
SPONSORERET indhold

Blomme crumble med hasselnødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne crumblecake-opskrift stammer fra New Zealand og er noget anderledes, end hvad vi forstår ved denne form for kage.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
30. aug. 2019 | Mad | Hendes Verden
8 personer

Ingredienser

2 æg
225 g sukker
150 g smeltet smør
1 tsk. vaniljessens eller vaniljesukker
150 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
2 tsk. stødt ingefær
300 g blommer
50 g hasselnøddeflager
2 spsk. sukker, gerne rørsukker

  1. For en springform, 22 cm. i diameter, med bagepapir.
  2. Pisk æg og sukker sammen, til det er cremet. Kom smeltet smør og vaniljeessens i. Bland hvedemel, bagepulver og ingefær, og vend det i.
  3. Halver og udsten blommerne. Skær dem i både. Kom halvdelen af dejen i bageformen, og fordel blommerne over. Fordel resten af dejen over.
  4. Fordel hasselnødder og rørsukker over kagen. Bag kagen ved 175 gr. på midterste ovnribbe ca. 50-60 min.