SPONSORERET indhold
Blommetærte
Nu er det endelig tid til at høste frugterne fra sommerens skatkammer, så brug de lækre danske blommer i en skøn blommetærte som denne.
10 personer
Ingredienser
100 g mandler
100 g franskbrødskrumme
3 æg
150 g sukker
75 g smeltet smør
1 dl fløde 13 %
1 tsk. bagepulver
300 g halverede blommer
50 g sukker
15 g smeltet smør
Tilbehør:
flødeskum
Sådan bager du blommetærte
- Hak mandlerne med brødkrummen i en foodprocessor. Pisk æg og sukker sammen, til det er luftigt.
- Vend brødkrumme og mandler i. Rør smør, fløde og bagepulver i. Hæld dejen i en form foret med bagepapir (20 x 20 cm) eller i en smurt tærteform. Skær blommerne i både. Læg dem taglagt over dejen. Drys sukkeret over.
- Hæld smeltet smør over, og bag kagen ved 175 gr. på midterste ovnribbe ca. 50 min.