Bruschetta med ærtepesto og røget laks
SPONSORERET indhold

Bruschetta med ærtepesto og røget laks

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Prøv disse lækre bruchetta med hjemmelavet ærtepesto og røget laks. Server de små bruchetta som forret eller som del frokostbordet til påske.

Af: Marie Melchior Foto: Betina Hastoft
31. mar. 2020 | Opskrift | Hendes Verden
6 personer

Ingredienser

Ærtepesto:

  • 200 g friskbælgede ærter
  • 1 bundt dild
  • 3 kviste marokkansk mynte
  • ca. 1 dl olivenolie

Bruschetta:

  • 1 flutes
  • 4 skiver røget laks

Pynt:

  • 1 bakke karse
  • 1 potte ærteskud

Sådan gør du:

  1. Blend ærter, dild, mynteblade og olivenolie i en hurtighakker til en grov pesto.
  2. Rist brød, smør med pesto og læg stykker af røget laks ovenpå hver bruchetta.
  3. Pynt med karse og ærteskud.

Anbefalet til dig