Cæsar-burger: Skøn burger med kylling og parmesan

Foto: Betina Hastoft Den lækreste kyllingeburger.

Cæsar-burger: Skøn burger med kylling og parmesan

Denne skønne burger er inspireret af den klassiske cæsar salat, og er derfor lavet med kylling, parmesan og den lækreste cæsardressing.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 personer

  • 4 kyllingebryster med skind
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. tørret herbes de provence krydderi
  • salt og peber

Burgerfyld:

  • 2 avocadoer
  • 1 romaine salathoved
  • 50 g høvlet parmesan
  • 1 potte rød skovsyre

Cæsardressing:

  • 2 dl mayonnaise
  • 1 dl cremefraiche 38 %
  • 2 spsk. Dijon sennep
  • 2 tsk. Worcestershire sauce

Desuden:

  • 4 brioche burgerboller

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 200 gr. Læg kyllingebryster i en bradepande. Dryp med olivenolie, og krydr med provencekrydderi, salt og peber.
  2. Steg kyllingen på midterste ovnribbe i 25 min., til skindet er sprødt. Skær kyllingen i tynde skiver.
  3. Burgerfyld: Halver avocadoer, og skær kødet i tynde skiver. Skyl salaten, og tør den i et rent viskestykke.
  4. Flæk briochebollerne, og rist dem i en brødrister eller toast, til de bliver sprøde.
  5. Cæsardressing: Rør mayonnaise sammen med cremefraiche, sennep og Worcesershiresauce. Smag til med salt og peber.
  6. Smør de ristede boller med cæsardressing. Læg salat, kylling, avocado, høvlet parmesan og 3-4 blade af rød skovsyre i burgeren, og saml den.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Burger, Kylling og Hovedret