Chili con carne med chokolade
SPONSORERET indhold

Chili con carne med chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Måske lyder det underligt for dig at komme chokolade i aftensmaden, men ikke når du først har smagt det. Chokoladen afrunder smagen i denne chili con carne

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Martin Dyrløv
01. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

400 g okseklump i 3x3 cm tern
2 løg
1 spsk. olivenolie
1 ds. flåede, hakkede tomater
2 dl bouillon
2 spsk. koncentreret tomatpuré
1-2 tsk. finthakket frisk chili
15 g mørk chokolade
1 kanelstang
2 dl sultanas eller almindelige rosiner
2 tsk. chili spice mix fra Santa Maria serien
Pynt: frisk koriander eller persille
Tilbehør:
Lunede mexicanske fuldkornstortillaer, cremefraiche 9% samt grønsagsfad med majs, peberfrugter, tomater, agurk og fintsnittet grøn salat

  1. Hak løgene. Varm olien op i en stegegryde. Brun kødet. Kom løgene i, og svits dem kort med.
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser. Kog op, og lad retten småsnurre under låg i ca. 1 ½ time til kødet er meget mørt. Fjern kanelstangen. Smag til med salt og peber.
  3. Pynt med koriander eller persille.