
SPONSORERET indhold
Chokoladetærte med rabarber
4-6 port.
Ingredienser
30 g smør
100 g mørk chokolade
1 æg
70 g sukker
30 g mel
½ tsk. bagepulver
et nip salt
1 tsk. kanel
ca. 100 g rabarber
3-4 spsk. rørsukker
Tilbehør:
flødeskum el. is
Sådan bager du chokoladetærte med rabarber
- Beklæd en 18 cm springform med bagepapir på bund og sider.
- Smelt smør og chokolade. rør æg og sukker hvidt og skummende. Bland de tørre ingredienser i dejskålen, tilsæt æggemasen og chokoladesaucen, og rør dejen sammen. hæld den i formen.
- Skær rabarberne i tynde skiver, og fordel dem over dejen. drys med rørsukker, og bag kagen ca. 25 min. ved 180 gr. den skal være let flydende, når den er færdigbagt.
- Lad den køle helt af, helst til næste dag, og server med flødeskum eller is.