-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Christiansfelder honningkage
Spis den som honningbrød med smør og/eller abrikosmarmelade. Eller flæk kagen, læg den sammen igen omkring marcipan, og pynt med flormelisglasur.
Til 1 bradepandeform, ca. 3 l:
500 g honning (fast type)
125 g lys rørsukker
1 tsk stødt ingefær
2 tsk stødt kanel
3 store sammenpiskede æg
1 dl yoghurt naturel, gerne 10%, men den magre du'r også
500 g mel
2 tsk hjortetaksalt.
Fyld:
400 g abrikosmarmelade, koges op og gnides gennem en si
ca. 500 g ren rå marcipan.
Glasur:
300 g flormelis, røres med
4-5 spsk vand.
Smelt honning og sukker sammen, og afkøl blandingen. Rør først krydderier og et æg ad gangen i den lunkne honningmasse, dernæst yoghurt og mel blandet med hjortetaksalt.
Hæld dejen i den smurte form, og bag kagen i en 150-160 grader varm ovn i ca. 30-35 minutter. Afkøl. Skær den kolde kage i strimler, flæk dem, pensl med varmet, siet abrikosmarmelade og dæk med strimler af udrullet marcipan.
Læg toppen på og smør glasur på.