Culotte med forårssalat
SPONSORERET indhold

Culotte med forårssalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hvidløgsost på toppen giver culottestegen ekstra proteiner og særlig god smag.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Line Thit Klein
29. maj. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
8

Ingredienser

1 kg culottesteg
1 pakke Philadelphia light
2 fed presset hvidløg
175 g rygeost
1 dl skyr
2 spsk mayonnaise
salt og friskkværnet peber
10 radiser
1/2 bundt asparges
1/2 agurk
1 bundt purløg
2 stængler bladselleri
1 blomme
3 skiver rugbrød med kerner
3 spsk flydende kærgården eller kokosolie
1 spsk nigellafrø (kan udelades)

Sådan gør du:

1/ Pus stegen for sener, skær riller i fedtlaget og skær to dybe fuger, hvor en blanding af Philadelphia og hvidløg fyldes i.

2/ Stil stegen ind i en 225 grader varm og skru ned på 180 grader med det samme. Lad stegen stege i ca. 1 time – når centrumtemperaturen når ca. 65 grader, er den færdig.

3/ Bland rygeost, skyr og mayonnaise, og smag til med salt og peber. Skær grøntsagerne i fine stykker, hak purløg og vend det hele i rygeostdressingen.

4/ Skær rugbrødet i tern, steg dem i flydende fedtstof nogle minutter, drys med salt og peber og vend evt. i nigellafrø til sidst.

5/ Server skiver af kød med forårssalat toppet med rugbrødscroutoner.

PRØV OGSÅ: Kyllingefrikassé

Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter og GASTRO.dk


400 kcal pr. person