Culotte med forårssalat
Foto: Line Thit Klein Culotte med forårssalat

Culotte med forårssalat

Culotte med forårssalat

Hvidløgsost på toppen giver culottestegen ekstra proteiner og særlig god smag.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 8 Person(er)

1 kg culottesteg
1 pakke Philadelphia light
2 fed presset hvidløg
175 g rygeost
1 dl skyr
2 spsk mayonnaise
salt og friskkværnet peber
10 radiser
1/2 bundt asparges
1/2 agurk
1 bundt purløg
2 stængler bladselleri
1 blomme
3 skiver rugbrød med kerner
3 spsk flydende kærgården eller kokosolie
1 spsk nigellafrø (kan udelades)

Sådan gør du:

1/ Pus stegen for sener, skær riller i fedtlaget og skær to dybe fuger, hvor en blanding af Philadelphia og hvidløg fyldes i.

2/ Stil stegen ind i en 225 grader varm og skru ned på 180 grader med det samme. Lad stegen stege i ca. 1 time – når centrumtemperaturen når ca. 65 grader, er den færdig.

3/ Bland rygeost, skyr og mayonnaise, og smag til med salt og peber. Skær grøntsagerne i fine stykker, hak purløg og vend det hele i rygeostdressingen.

4/ Skær rugbrødet i tern, steg dem i flydende fedtstof nogle minutter, drys med salt og peber og vend evt. i nigellafrø til sidst.

5/ Server skiver af kød med forårssalat toppet med rugbrødscroutoner.

PRØV OGSÅ: Kyllingefrikassé

Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter og GASTRO.dk


400 kcal pr. person

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

TIP:

 Suppler med en råkost, eller lav dobbelt portion af forårssalaten, hvis du er bange for, I ikke bliver helt mætte.
Se, hvad vi ellers skriver om: Culotte og Steg