
Cupcakes med ribs, brombær, hindbær, blåbær og orange-topping
Ingredienser
175 g blødt smør
175 g sukker
1 tsk vaniljesukker
3 æg
175 g hvedemel
2 tsk bagepulver
200 g skovbær blanding af brombær, ribs, hindbær og blåbær (Du kan nøjes med 200 g hindbær eller 200 g blåbær. Brug gerne frosne, optøede bær)
Orange-topping
150 g flødeost naturel eller mascarpone
150 g flormelis
½ tsk appelsinskal, revet
100 g friske blåbær til pynt
lidt ekstra revet appelsinskal til pynt
Sådan gør du
Kom blødt smør og sukker i en skål, og pisk det luftigt med en elpisker. Slå æggene ud i en skål, og rør dem i dejen et ad gangen. Bland hvedemel med bagepulver sammen i en skål, og sigt og vend det i dejen. Vend afslutningsvis bærrene i dejen.
Sæt cupcake-papirforme i en muffinform af metal til 12 stk, og fyld dejen max 2/3 dele op. Bag dine cupcakes 18-20 min ved 185 grader og afkøl kagerne.
Rør flødeost sammen med flormelis og lidt appelsinskal. Smør glasuren på dine cupcakes og pynt med lidt revet appelsinskal og friske blåbær.