-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Den bedste banankage med chokolade
Vi elsker bradepandekager. Nemme at bage, nemme at tage med på tur – og så holder de sig længe på køl. Her har vi bagt en skøn banankage, der bages med toppingen i bunden af formen, og vendes om efter bagningen.
1 kage/12-16 stykker
Total:1 time 20 minutter
Arbejdstid:35 minutter
Ingredienser
Topping:
- 75 g farin
- ¾ dl sirup
- 50 g smør
- 3-5 modne bananer
Kage:
- 125 g smør
- 3 æg
- 3 dl sukker
- 2-3 modne bananer (300 g)
- 125 g cremefraiche
- 275 g hvedemel (gerne kagemel)
- 2 tsk. bagepulver
- ¼ tsk. salt
- 125 g hakket chokolade
Sådan gør du:
- Topping: Giv farin, sirup og smør et opkog i en gryde, og hæld det i bunden af en bradepande foret med bagepapir (ca. 20x30 cm).
- Pil bananerne, og del dem på langs. Læg dem med skærefladen nedad i siruppen i bradepanden.
- Kage: Smelt smørret, og afkøl.
- Pisk æg og sukker luftigt med en håndmikser i 3-4 min.
- Mos bananerne sammen med cremefraiche, og rør dem i æggemassen sammen med smørret.
- Sigt mel og bagepulver sammen, og vend det i dejen.
- Tilsæt salt og hakket chokolade.
- Hæld dejen over bananerne i formen, og bag kagen midt i ovnen ved 180 grader i ca. 45 min. Tjek med et træspyd, at kagen er gennembagt, og sæt formen på en rist i 5 min. 9. Vend kagen ud på risten, og afkøl.