Edderkoppekager
Foto: Jes Buusmann

Halloweencupcakes: Edderkoppekager

Søde, sjove og uhyggelige cupcakes til Halloween.

printer Print
plate (14-16 stk.)

250 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
150 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
3 dl revet squash eller gulerod
2 æg
125 g blødt smør
1¼ dl mælk
1 tsk. revet appelsinskal
1 dl appelsinsaft
3 dl flormelis
3 spsk. vand

Pynt:
kakao kagekrymmel
sorte lakridssnører
tørrede tranebær

  1. Kom hvedemel, bagepulver, sukker, vaniljesukker og squash i en skål, og bland det sammen. Rør æg, smør, mælk, appelsinskal og saft i, til det hele er godt mikset. fordel dejen i 14-16 smurte muffinforme.
  2. Bag kagerne ved 175 gr. på midterste ovnribbe ca. 25-30 min. Afkøl kagerne.
  3. Rør flormelis og vand sammen til glasur. Vend kagerne omvendt, så det er bunden, du pynter. giv kagerne glasurkrop drysset med kagekrymmel.
  4. Brug lakridssnørebåndene til at lave edderkoppernes ben med, og giv den tranebær som øjne.
Se, hvad vi ellers skriver om: Halloween-mad, Cupcakes og Bageopskrifter