Edderkoppekager
SPONSORERET indhold

Halloweencupcakes: Edderkoppekager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Søde, sjove og uhyggelige cupcakes til Halloween.

Af: Jes Buusmann Foto: Jes Buusmann
02. okt. 2012 | Mad | Hendes Verden
(14-16 stk.)

Ingredienser

250 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
150 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
3 dl revet squash eller gulerod
2 æg
125 g blødt smør
1¼ dl mælk
1 tsk. revet appelsinskal
1 dl appelsinsaft
3 dl flormelis
3 spsk. vand

Pynt:
kakao kagekrymmel
sorte lakridssnører
tørrede tranebær

  1. Kom hvedemel, bagepulver, sukker, vaniljesukker og squash i en skål, og bland det sammen. Rør æg, smør, mælk, appelsinskal og saft i, til det hele er godt mikset. fordel dejen i 14-16 smurte muffinforme.
  2. Bag kagerne ved 175 gr. på midterste ovnribbe ca. 25-30 min. Afkøl kagerne.
  3. Rør flormelis og vand sammen til glasur. Vend kagerne omvendt, så det er bunden, du pynter. giv kagerne glasurkrop drysset med kagekrymmel.
  4. Brug lakridssnørebåndene til at lave edderkoppernes ben med, og giv den tranebær som øjne.