
SPONSORERET indhold
Halloweencupcakes: Edderkoppekager
Søde, sjove og uhyggelige cupcakes til Halloween.
(14-16 stk.)
Ingredienser
250 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
150 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
3 dl revet squash eller gulerod
2 æg
125 g blødt smør
1¼ dl mælk
1 tsk. revet appelsinskal
1 dl appelsinsaft
3 dl flormelis
3 spsk. vand
Pynt:
kakao kagekrymmel
sorte lakridssnører
tørrede tranebær
- Kom hvedemel, bagepulver, sukker, vaniljesukker og squash i en skål, og bland det sammen. Rør æg, smør, mælk, appelsinskal og saft i, til det hele er godt mikset. fordel dejen i 14-16 smurte muffinforme.
- Bag kagerne ved 175 gr. på midterste ovnribbe ca. 25-30 min. Afkøl kagerne.
- Rør flormelis og vand sammen til glasur. Vend kagerne omvendt, så det er bunden, du pynter. giv kagerne glasurkrop drysset med kagekrymmel.
- Brug lakridssnørebåndene til at lave edderkoppernes ben med, og giv den tranebær som øjne.