Fersken-sangria
SPONSORERET indhold

Fersken-sangria

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

God start på middagen.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
20. jul. 2015 | Mad | Hjemmet
(6 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Trækketid: 6-8 timer
Ingredienser:
1 flaske rosévin
evt. 2 spsk. ferskenlikør
2-3 spsk. rørsukker
2-3 modne ferskner (eller nektariner)
1 lime (eller citron, økologisk)
½ l danskvand

  1. Bland vin, evt. likør og sukker i en stor kande.
  2. Vask fersknerne, og skær dem i både. Vask citrusfrugten, og skær den i skiver. Rør frugten i vinen, og stil kanden i køleskabet 6-8 timer.
  3. Servér i glas med isterninger og koldt danskvand.