Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Fersken-sangria
Foto: Thomas Hergaard

Fersken-sangria - opskrift fra Hjemmet

Fersken-sangria

God start på middagen.

plate (6 personer)
printer Print

Arbejdstid: 15 min.
Trækketid: 6-8 timer
Ingredienser:
1 flaske rosévin
evt. 2 spsk. ferskenlikør
2-3 spsk. rørsukker
2-3 modne ferskner (eller nektariner)
1 lime (eller citron, økologisk)
½ l danskvand

  1. Bland vin, evt. likør og sukker i en stor kande.
  2. Vask fersknerne, og skær dem i både. Vask citrusfrugten, og skær den i skiver. Rør frugten i vinen, og stil kanden i køleskabet 6-8 timer.
  3. Servér i glas med isterninger og koldt danskvand. 
Se, hvad vi ellers skriver om: Fersken og Sangria