-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Focacciabrød med vindruer
8 stk.
Ingredienser
- 4 dl lunkent vand
- 25 g gær
- 1 tsk. salt
- 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
- 100 g durumhvedemel
- ca. 500 g tipo 00 hvedemel eller pizzamel
- Desuden:
- 40 stenfri vindruer
- 2 spsk. friskhakket rosmarin
- 125 g frisk reven mozzarella
- 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
- 1 tsk. Maldon seasalt
- Udrør gæren i lunkent vand. Tilsæt de øvrige ingredienser i dejen og ælt, den, til den er smidig. Stil den til hævning et lunt sted ca. 1 time tildækket.
- Slå dejen ned. Del den i 8 stykker, og tryk stykkerne ud til cirkler, ca. 1 cm tykke. Lad dem efterhæve i 15 min.
- Tryk fordybninger i dejen med fingrene, og fordel vindruerne i fordybningerne. Drys ost og rosmarin over. Dryp med olivenolie, og drys med salt. Stil brødene i ovnen ved 225 gr. i ca. 15-18 min.