Frugtcrumble med flødeskum
SPONSORERET indhold

Frugtcrumble med flødeskum

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det her er en af verdens nemmeste kagedesserter at lave, og den kan oven i købet laves dagen før. Her får du opskriften på en nem og lækker crumble med bær fra fryseren og æble.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
04. mar. 2014 | Mad | Hendes Verden
4-6 personer

Ingredienser

700 g æbler, ca. 5-6 stk.
300 g optøede frosne bær, f.eks. hindbær el. brombær
100 g sukker
1 vaniljestang

Desuden:
125 g smør
200 g hvedemel
100 g sukker
1 pose mandelsplitter

Pynt:
sigtet flormelis

Tilbehør:
flødeskum el. is

  1. Skær æblerne i kvarter, og fjern kernehus og stilk. Skær de kvarte æbler i 3 både. Læg æblebådene i et smurt ovnfast fad. Fordel optøede bær over
  2. Bland sukker og vaniljekorn, og drys det over æbler og bær.
  3. Smuldr smørret i hvedemel og sukker, til det er som revet ost. Bland mandelsplitter i. Drys det over frugten.
  4. Bag kagen midt i ovnen ved 200 gr. ca. 40 min. Pynt med sigtet flormelis. Server lun eller kold med flødeskum til.