
SPONSORERET indhold
Fuldkornspasta med kylling, spinat og avokado
Vil du tabe dig − og må vægttabet godt holde? Så prøv denne opskrift
Af: Lone Helleskov / Opskrifter Christian Bitz og Arne Astrup
Foto: Mikkels Adsbøl
4
Ingredienser
100 g frisk fuldkornspasta, kogt som anvist på pakken
300 g plukket kogt kylling eller stegt kyllingefilet i skiver
2 æbler, skåret i både
2 avokadoer, delt, skåret i både
200 g frisk spinat, skåret i strimler
1 citron, saft og skal
1 spsk olivenolie
Sådan gør du:
Hæld vandet fra pastaen igennem en sigte og lad det dryppe af. Kom pastaen i en skål, bland med det samme med kylling, æbler, avokado, frisk spinat, saft og skal af citron og til slut olivenolie.
Tip! Plukket kylling er god i salater, omeletter og i madpakker. Så kog gerne mere, end du skal bruge, når du skal have kylling til aftensmåltidet.
Opskriften er fra bogen Verdens bedste kur af Arne Astrup og Christian Bitz