PASTA
SPONSORERET indhold

Fuldkornspasta med kylling, spinat og avokado

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Vil du tabe dig − og må vægttabet godt holde? Så prøv denne opskrift

Af: Lone Helleskov / Opskrifter Christian Bitz og Arne Astrup Foto: Mikkels Adsbøl
29. jun. 2012 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

100 g frisk fuldkornspasta, kogt som anvist på pakken
300 g plukket kogt kylling eller stegt kyllingefilet i skiver
2 æbler, skåret i både
2 avokadoer, delt, skåret i både
 200 g frisk spinat, skåret i strimler
1 citron, saft og skal
1 spsk olivenolie

Sådan gør du:

Hæld vandet fra pastaen igennem en sigte og lad det dryppe af. Kom pastaen i en skål, bland med det samme med kylling, æbler, avokado, frisk spinat, saft og skal af citron og til slut olivenolie.

Tip! Plukket kylling er god i salater, omeletter og i madpakker. Så kog gerne mere, end du skal bruge, når du skal have kylling til aftensmåltidet.


Opskriften er fra bogen Verdens bedste kur af Arne Astrup og Christian Bitz