Fyldte chokolader med kirsebær
SPONSORERET indhold

Fyldte chokolader med kirsebær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Disse fine, fyldte chokolader er perfekte at diske op med til julegæster. De kan spises i en bid og er smukke at have stående fremme på dit yndlingsfad

Af: Lone Kjær Foto: Tia Borgsmidt
30. okt. 2018 | Mad | ALT for damerne
20 stk. | Total: 30 min

Ingredienser

300 g mørk chokolade
1 lille glas amarenakirsebær

Sådan laver du de fyldte chokolader

  1. Del chokoladen i to portioner på 200 og 100 g. Kom den store portion i en skål, og smelt over vandbad, indtil chokoladen når en temperatur mellem 45-50 grader (mål med et sukkertermometer).
  2. Tag skålen af varmen.
  3. Rør den resterende chokolade i den smeltede lidt ad gangen, så det smelter helt. Temperaturen skal nu ned på 27-28 grader.
  4. Stil skålen med chokoladen tilbage over vandbadet, og varm op til en temperatur på 31-32 grader, hvorefter den er arbejdsklar.
  5. Fyld en chokoladeform med chokolade, og bank overskydende chokolade fra. Lad det stivne.
  6. Læg et kirsebær i hvert chokoladehul, og lav et låg af chokolade.
  7. Lad chokoladen stivne helt, inden du banker konfekten ud af formen.

Anbefalet til dig