Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Gazpacho

Gazpacho - opskrift fra Hendes Verden

Gazpacho

Sund og lækker suppe er smager skønt på en varm sommerdag.

1 person
Print

Gazpacho

 

1 fed hvidløg
tsk. olivenolie eller krydderolie
1 skive toastbrød (30 g)
300 g stilktomater
100 g agurk
75 g rød peberfrugt
50 g forårsløg
1 dl vand
salt og peber

  1. Pres hvidløgsfeddet, og bland det med olie. Skær brødet i tern, og vend brødternene i olien. Rist dem sprøde og tørre ved 125 gr. i ovnen (lav gerne en større portion), drys med salt og køl af.
  2. Gør grønsagerne i stand. Skær tern af tomat, agurk og peber samt tynde skiver forårsløg til pynt. Skær resten i grove tern, og blend det hele sammen.
  3. Fortynd med lidt vand, og smag til med salt og peber. Server med hvidløgscroutoner og tern af grønt.
Se, hvad vi ellers skriver om: Suppe, Gazpacho og Forret