
SPONSORERET indhold
Ginsyltede valnødder: Den perfekte værtindegave
Ginsyltede valnødder er et fint supplement på ostebordet og til julefrokosten. Og så er det en fin værtindegave, som vil gøre lykke i stedet for en blomst til julens mange hyggelige arrangementer.
1 glas, til ca. 8 personer |
Total: 15 min
Ingredienser
200 g valnødder, gerne friskknækkede
175 g sukker
½ dl vand
1½ dl ahornsirup, agavesirup eller flydende honning
2 tsk. reven usprøjtet appelsinskal
½ dl gin
Sådan laver du ginsyltede valnødder
- Kog valnødder op i vand 3-4 min. Hæld dem til afdrypning i en si. Kom dem herefter i et rent og skoldet glas.
- Kog sukker og vand op, til sukkeret er smeltet. Kom ahornsirup og appelsinskal i. Kog det sammen et par min.
- Hæld lagen over valnødderne. Rør gin i. Luk glasset til. Opbevar i køleskab.
- De ginsyltede valnødder kan holde sig et par uger på køl.