Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på grøntsagsspyd med chilimarinade
Foto: Line Thit Klein Grøntsagsspyd med chilimarinade

Opskrift på grøntsagsspyd med chilimarinade

Grøntsagsspyd med chilimarinade

Brug masser af lækre grønsager sommeren igennem ved grillen.

30 minutter
Print
4

2 peberfrugter
3 rødløg
500 g kogte kolde kartofler
4 spyd eller rosmaringrene

Marinade
½ dl sød chilisauce
2 spsk olie
1 fed hvidløg
1 tsk groft salt
sort peber

Sådan laver du grønsagsspyd

1. Skær peberfrugterne i store tern og skær rødløg i kvarte. Del større kartofler i halve. Træk skiftevis grøntsager og kartofler på spydene.

2. Rør en marinade sammen af chilisauce, olie, knust hvidløg, salt og groft peber. Pensl spydene på alle sider med marinaden.

3. Grill grøntsagsspydene på alle sider til de er gyldne og lækre. Pensl en ekstra gang med marinaden inden servering.


Se også opskrift på Svinekotelet med hvide asparges, brunet citronsmør og kapers

 

Tip

Du kan give spydene mere karakter ved at komme store tern af grillosten halloumi på. Den holder formen, selvom den bliver varmet op.
Se, hvad vi ellers skriver om: Chili, Vegetarret, Sommer, Grillmad, Dansk mad, Vegetarisk og Tilbehør