Opskrift på grøntsagsspyd med chilimarinade
SPONSORERET indhold

Grøntsagsspyd med chilimarinade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Brug masser af lækre grønsager sommeren igennem ved grillen.

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
30. maj. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 30 min

Ingredienser

2 peberfrugter
3 rødløg
500 g kogte kolde kartofler
4 spyd eller rosmaringrene

Marinade
½ dl sød chilisauce
2 spsk olie
1 fed hvidløg
1 tsk groft salt
sort peber

Sådan laver du grønsagsspyd

1. Skær peberfrugterne i store tern og skær rødløg i kvarte. Del større kartofler i halve. Træk skiftevis grøntsager og kartofler på spydene.

2. Rør en marinade sammen af chilisauce, olie, knust hvidløg, salt og groft peber. Pensl spydene på alle sider med marinaden.

3. Grill grøntsagsspydene på alle sider til de er gyldne og lækre. Pensl en ekstra gang med marinaden inden servering.


Se også opskrift på Svinekotelet med hvide asparges, brunet citronsmør og kapers