Grove galettes
SPONSORERET indhold

Grove galettes

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Disse små galettes er perfekte som nem aftensmad sammen med en let sprød salat.

Af: Ditte Ingemann Foto: Ditte Ingemann
25. okt. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

Dej:
65 g blødt smør
35 yoghurt naturel
110 g fuldkornsmel, f.eks. speltmel
100 g hvid hvedemel
0,5 dl vand
1 tsk salt

Fyld:
250 g kylling, inderfilet
200 g tomat
1 spsk olivenolie
1 fed hvidløg, revet
1 håndfuld frisk oregano
salt og peber
40 g parmesan

Sådan gør du

1/ Alle ingredienserne til dejen kommes i en foodprocessor eller æltes i hånden – dejen skal være smidig og hænge sammen, men lad være med at arbejde for meget med dejen.

2/ Skær kylling og tomat i små stykker, og varm olie op på en pande. Svits kylling og tomat sammen med revet hvidløg og grofthakket oregano i ca. 3-4 min. Krydr med salt og peber.

3/ Rul tærtedejen ud til fire små cirkler, og fordel fyldet i midten. Riv parmesanen henover. Kanterne foldes op, så fyldet dækkes en anelse. Bages ved 200 grader i ca. 20-25 min. Servér med lidt grønt til.

[430 kcal pr. stk.]

PRØV OGSÅ: Bulgursalat med æble, chili og feta