-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Gulerodskage med nye danske gulerødder
Nyd de danske gulerødder i denne skønne kage, så er det pludselig ikke så hårdt at skulle spise sine seks stykker frugt og grønt om dagen.
10-15 personer
Ingredienser
- Dej:
- 4 æg
- 100 g sukker
- 100 g brun farin
- 200 g smeltet smør
- 200 g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 200 g fintrevet gulerod
- 100 g hakkede mandler
- ¾ dl mælk
- 2 tsk. kanel
- 1 tsk. stødt ingefær
- Flødeostecreme:
- 200 g flødeost
- 1 dl flormelis
- 1 spsk. appelsin- eller citronsaft
- Pisk æg, sukker og farin sammen. Kom smørret i, og pisk igen, til det er cremet. Bland hvedemel og bagepulver, og rør nu denne blanding i sammen med de øvrige ingredienser.
- For en form af bagepapir, ca. 22 x 30 cm. Kom dejen i formen. Bag kagen ved 175 gr. i ca. 50 min. på midterste ovnribbe. Stik et spyd i kagen, hvis der hænger ubagt dej på, skal den bages lidt længere. Lad kagen køle af.
- Rør flødeost, flormelis og appelsinsaft sammen, og smør det på den afkølede kage.