-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Sådan laver du Helle Tamsen Ellemanns surdejsbrød
I denne uges ALT for damerne (nr. 17/2014), anbefalerHelles Tamsen Ellemann en opskrift på surdej.Prøv denogbag et lækkert surdejsbrød.
Ingredienser
- 520 ml vand
- 1 spsk. salt
- ca. 1 dl surdej (ikke nødvendigt, men giver en god sur smag til brødet)
- Gær på størrelse med en ært
- 645 g mel
Sådan laver du Helle Tamsen Ellemanns surdejsbrød
- Opløs gær, salt og surdej i koldt vand. Rør mel i. Dejen står og hæver ved stuetemperatur i 12-18 timer.
- Hæld dejen ud på melet bord. Fold forsigtigt 3 sider sammen og vend dejen. Efter hæv i 2 timer på meldrysset bord. Støbejernsgryden varmes i ovn til 285 grader + 30 min.
- Vend dejen ned i gryden. Sæt låg på. Husk at tjekke om låget kan komme i ovnen! Bages i 30 min. med låg. Låget tages af - bages i yderligere 20-25 min. Eller indtil skorpen er gylden.
LÆS OGSÅ: Bag bedre brød med surdej