-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Hindbærsnitter med ølandshvedemel
Hindbærsnitter er altid et hit. Her har vi kælet lidt ekstra for detaljerne, for at forkæle den søde tand.
5 stk.
Ingredienser
- 175 g smør
- 250 g hvedemel, f.eks. Ølandshvedemel fra Skærtoftmølle
- 50 g flormelis
- korn af ½ vaniljestang eller 1 tsk. vaniljesukker
- 2 æggeblommer
- 2 dl hindbærmarmelade
- 3 dl flormelis
- 3 spsk. kogende vand
- evt. lidt rød levnedsmiddelfarve
- Evt. rød skovsyre
Sådan gør du
- Smuldr smørret i hvedemelet. Tilsæt flormelis, vanilje og æggeblommer. Saml dejen, og pak den ind i plastfilm. Lad den hvile 30 min. i køleskab. Del dejen i to stykker. Hvert stykke ruller du ud til en rektangel (8 cm bred og 35 cm lang, dejen skal være ca. ½ cm tyk).
- Læg den ene dejplade over på en plade med bagepapir. Fordel hindbærmarmelade over. Læg den anden dejplade over, og pres dejkanterne sammen, så fyldet ikke løber ud.
- Bag kagen ved 180 gr. i ca. 20 min. på midterste ovnribbe.
- Rør glasuren sammen og smør den på, mens kagestykkerne stadig er lune. Skær kagestykkerne i 7 cm brede snitter. Afkøl snitterne.