-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Hjemmelavede tortillachips med peanutsalsa
En lækker snack til din marguerita.
4
Ingredienser
- Peanutsalsa:
- 180 g cherrytomater
- 2 tsk tørret ancho-chili eller en anden mild chili
- 2 fed hvidløg
- 7 spsk olivenolie i alt
- 100 g usaltede, uristede peanuts
- 4-6 spsk vand
- salt
- Tortillachips:
- 1 pakke majstortillas
- 1 l fritureolie
- salt
Sådan gør du:
- Varm ovnen op til 170 grader. Skær tomaterne i halve, og vend dem med chili, hele hvidløgsfed med skal og 1 spsk af olien. Kom det i et ovnfast fad, og bag det i 30 min. Tag fadet ud, drys peanuts over og kom det tilbage i ovnen i 10-15 minutter, til nødderne er blevet gyldne.
- Tag fadet ud, og pil hvidløgsfedene fra. Kom de bagte tomater og peanuts i en foodprocessor, klem hvidløgene ud af skallerne og tilsæt dem sammen med de 6 spsk olie og lidt af vandet. Krydr med salt, og kør det sammen i foodprocessoren. Tilsæt evt mere vand, til du har en cremet, men stadig tyk, dip. Smag evt til med salt.
- Læg tortillaerne i lag, og skær eller klip dem i trekanter. Varm olien i en gryde, og fritér chipsene 30-60 sekunder. Tag dem op af olien med en hulske, og læg dem på et stykke køkkenrulle, der kan suge det overskydende fedt op. Drys med salt, og servér sammen med den lune dip.
- Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter