Opskrift på Hotel Guldsmedens økologisk rodfrugtsalat
SPONSORERET indhold

Økologisk rodfrugtsalat fra Hotel Guldsmeden

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hotel Guldsmeden er berømt for den gode, økologiske og overdådige morgenbuffet. Et af hittene er rodfrugtsalaten, og nu får du opskriften, så du selv kan lave dig en smagsprøve.

Af: Stinne Jensen Foto: Lisbeth Michelsen, PR
18. apr. 2012 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

1 kg gulerødder
1 kg pastinak
1 kg æbler
100 gr. Frisk ingefær
1 selleri
1 bundt frisk koriander
1 lille spidskål
1/2 liter citronjuice
Juice fra 2 friskpressede appelsiner
3-4 spiseskefulde acaciehonning
1 spiseskefuld olivenolie
En knivspids chili
Salt og peber

Sådan laver du rodfrugtsalat

Rens grøntsagerne og hak dem i den ønskede størrelse.

Ingefær skal snittes meget fint, og citronjuicen holder salaten frisk.

De øvrige ingredienser tilsættes til slut.

OBS: Det er selvfølgelig ’industri-størrelse’, den skal muligvis lige skaleres ned til en almindelig husholdning