SPONSORERET indhold
Økologisk rodfrugtsalat fra Hotel Guldsmeden
Hotel Guldsmeden er berømt for den gode, økologiske og overdådige morgenbuffet. Et af hittene er rodfrugtsalaten, og nu får du opskriften, så du selv kan lave dig en smagsprøve.
Ingredienser
1 kg gulerødder
1 kg pastinak
1 kg æbler
100 gr. Frisk ingefær
1 selleri
1 bundt frisk koriander
1 lille spidskål
1/2 liter citronjuice
Juice fra 2 friskpressede appelsiner
3-4 spiseskefulde acaciehonning
1 spiseskefuld olivenolie
En knivspids chili
Salt og peber
Sådan laver du rodfrugtsalat
Rens grøntsagerne og hak dem i den ønskede størrelse.
Ingefær skal snittes meget fint, og citronjuicen holder salaten frisk.
De øvrige ingredienser tilsættes til slut.
OBS: Det er selvfølgelig ’industri-størrelse’, den skal muligvis lige skaleres ned til en almindelig husholdning