Jomfruhummere kogt med dild
SPONSORERET indhold

Jomfruhummere kogt med dild

Så meget skal og så lidt kød! Til gengæld smagerjomfruhummere himmelsk og er al besværet værd. Spis dem til forret med et godt stykke brød og mayo til.

Foto: VK Stock
25. jul. 2012 | Opskrift | BoligLiv

Jomfruhummere kogt med dild

Jomfruhummere er i den dyre ende, så her regner vi med 3 haler per person – ideelt som forret eller en del af et større måltid.

Til 4 pers.

12 jomfruhummere
1,5 spsk. salt
Et stort bundt dild
Ca.1,5 liter vand

1. Skyl jomfruhummerne i koldt vand.

2. Bland salt og dild i vandet, og kog op. Lad lagen koge igennem et par minutter.

3. Læg jomfruhummerne i den spilkogende lage. Dæmp varmen, så snart lagen atter koger, og kog hummerne ved svag varme i 2-3 min. Læg i en sigte, og lad dem afkøle ca. 10 min.

Server med citronbåde, brød og en god mayonnaise.

Prøv også stegt skrubbe med tomatsalat og salat med flødedressing.