Jomfruhummere kogt med dild Så meget skal og så lidt kød! Til gengæld smagerjomfruhummere himmelsk og er al besværet værd. Spis dem til forret med et godt stykke brød og mayo til. Foto: VK Stock Foto: VK Stock Opskrift Opskrift BoligLiv BoligLiv 25. Jul 2012 - 08:30 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Jomfruhummere kogt med dildTil 4 pers. 1.2. 3.Prøv også stegt skrubbe med tomatsalat og salat med flødedressing. ✕ mad jomfruhummer hummer fisk boligliv opskrift Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post
Alberte Winding accepterer ikke stereotypen om sin alder: ”Jeg vil ikke tage afsked med det livgivende”
Gea har en anderledes interesse: ”Jeg fryser, jeg bliver sulten, men jeg mærker det ikke, fordi jeg er så opslugt”
Èn sundhedstendens forstår Margrethe Vestager ikke: ”Det må være skyld i mange dårlige ting i verden”
Efter en vandretur ved Roskilde fjord fik Iben Mondrup hovedpine – måneder senere viste en scanning hvorfor
Anne Louise Hassing var depressiv og gik til lægen – men hans svar var alt andet, end hun havde håbet
Sponsoreret indhold Hvilken cruisetype er du? Test dig selv – og vind 10.000 kr. til dit næste krydstogt