Jordbær-koldskål
SPONSORERET indhold

Jordbær-koldskål

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Friskplukkede danske jordbær er noget af det bedste. Prøv dem f.eks. til at lave denne velsmagende og vanedannende koldskål.

Af: Mai Knauer Foto: Columbus Leth
29. maj. 2018 | Mad | Hjemmet
4 personer | Total: 15 min

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
1 vaniljestang
2 pasteuriserede æggeblommer
4-5 spsk. rørsukker
1 liter kærnemælk
½ liter tykmælk
300 g jordbær
Pynt:
jordbær
½ bundt frisk mynte

Sådan laver du koldskål med jordbær

  1. Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud, og bland dem med rørsukkeret.
  2. Pisk æggeblommerne sammen med vaniljesukkeret til en æggesnaps.
  3. Pisk kærnemælk og tykmælk i.
  4. Skyl jordbærrene, og nip dem. Blend dem til puré med en stavblender.
  5. Bland jordbærpuréen i koldskålen, og blend det godt sammen.
  6. Servér koldskålen iskold med lidt ekstra jordbær skåret i skiver og lidt frisk mynte på toppen.

 

Anbefalet til dig