Fastelavnsboller
SPONSORERET indhold

Kalorielette fastelavnsboller

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

07. feb. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(1 person)

Ingredienser

Kalorielette fastelavnsboller

 

1 spsk minimælk
1/8 pakke gær
30 g letmayonnaise
45 g mel
et lille nip salt
1 spsk Åblomst-multisød


Creme:
1 æg
1 spsk Åblomst-multisød
1 dl minimælk
1 tsk maizenamel
3 tsk sukkerfri marmelade

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    461 Kcal
  • Fedt:
    22 %
  • Protein:
    16 %
  • Kulhydrat:
    48 %

  1. Lun mælken lidt og rør gæren ud heri. Rør mayonnaise, mel, salt og sødemiddel i og rør det sammen til en lind dej.
  2. Kom dejen på bagepapir i to klatter. Lad dem hæve i en halv time og bag dem i en 200 grader varm ovn i ca. 15 min.
  3. Bland ingredienserne til cremen i en lille gryde og pisk dem sammen. Varm forsigtigt cremen op, til den tykner uden at koge. Tag den af varmen og køl den af.
  4. Fordel cremen i de afkølede boller. Kom en klat marmelade i hver og server.