Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Der er garanti for mørt kød, når du vælger en kalve- mørbrad.
Foto: Line Thit Klein Der er garanti for mørt kød, når du vælger en kalvemørbrad.

Kalvemørbrad med sennep, timian og hvidløg

En mør kalvemørbrad slår aldrig fejl i din nytårsmenu. En opskrift af Pernille Skjødt.

Print

Ca. 1,2 kg kalvemørbrad
olivenolie og smør til
stegning
2-3 fed hvidløg
1 spsk dijonsennep
3-4 kviste timian
salt og peber

Sådan gør du

Skær senen af mørbraden, og brun kødet på en pande med olivenolie og lidt smør.

Pil og hak hvidløg fint, og rør hvidløg med dijonsennep og plukket timian, og smag til med salt og peber.

Kom kødet i et ovnfast fad, og smør det med sennepsblandingen, og smag til med salt og peber.

Steg kødet i ovnen i 30-35 minutter ved 185 grader, og lad det hvile 10-15 minutter, inden du skærer det ud.

Skær skiver af mørbrad, og server med svampe og røsti.

Se, hvad vi ellers skriver om: Nytårsmenu, Kalv, Dansk mad, Oksemørbrad, Steg og Hovedret