Kom med til årets fedeste danse-event i København! Klik her

Kandiserede æbler
Foto: Betina Hastoft

Kandiserede æbler - opskrift fra Hendes Verden

Kandiserede æbler

Kandiserede æbler er faktisk ret nemt at lave, og de både pynter og smager godt.

plate 6 stk.
printer Print

6 røde æbler evt. Ingrid-Marie
6 træpinde
3 dl sukker
1 dl vand
1 tsk æbleeddike
1½ dl kokosmel

  1. Vask æblerne og tør dem grundigt. Stik en træpind i hver, og stil dem på en bakke med bagepapir.
  2. Kog sukker, vand og eddike i en gryde over svag til jævn varme. Temperaturen skal være ca. 130 gr.
  3. Fjern gryden fra varmen, og dyp æblerne rundt i sukkerlagen til de er dækkede. Dyp herefter æb-let i kokosmel, og stil dem på bakken med bagepapir.
  4. Spis æblerne nylavede, når de er kolde.