Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Kartoffelmad med rygeost
Foto: Line Falck

Kartoffelmad med rygeost - opskrift fra Hjemmet

Kartoffelmad med rygeost

Kartoffelmadder er en dansk klassiker. Anret kolde kogte kartofler på rugbrød, og top med alverdens lækkerier.

2 madder
Print

Arbejdstid: 15 min.
4 kolde, kogte kartofler
2 skiver groft rugbrød
ca. 20 g smør
4 små grønne salatblade
75 g rygeost
10-12 friske ærtebælge
4-6 cherrytomater

  1. Smør hele eller halve skiver rugbrød med smør, og læg salatblade på.
  2. Læg skiver af kartofler på salaten.
  3. Læg rygeost på madderne sammen med små både af tomat og friskbælgede ærter.
Se, hvad vi ellers skriver om: Dansk mad, Rygeost, Kartofler, Vegetarisk og Tilbehør